Дистанційне навчання в черкаських школах триватиме до 17 травня

Дистанційне навчання в черкаських школах триватиме до 17 травня

Дистанційне навчання в черкаських школах та закладах, позашкільної, початкової мистецької освіти продовжили до 17 травня. Відповідне рішення ухвалили на місцевій комісії ТЕБ та НС. Про це інформує пресслужба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Варто зазначити, що ця форма навчання не передбачена для здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1 – 4 класів закладів загальної середньої освіти, а також осіб, які беруть учать у заходах з оцінювання якості освіти.

Також у цей період згідно з протоколом функціонуватиме низка заборон:

– реалізація навчального тренувального процесу в спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних школах, школах олімпійського резерву, школах вищої спортивної майстерності.

– організація спортивних заходів (змагань, пробігів, турнірів тощо).

– проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів. Окрім необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, проведення кваліфікаційного іспиту, тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора;

– організація офіційних спортивних заходів, зарахованих до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України. Зокрема, матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x