У Черкасах правоохоронці знайшли неповнолітню та повернули її додому

У Черкасах правоохоронці знайшли неповнолітню та повернули її додому

Поліція розшукала зниклу 15-річну дівчину 29 квітня. Правоохоронець надіслав їй повідомлення з фейкового акаунту та запропонував зустрітися. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

У листуванні дівчина розказала новому знайомому про себе, дозвілля, а згодом погодилась побачитися. На місці її зустріли поліцейські ювенальної превенції.

На пошуки неповнолітньої залучили майже весь особовий склад Черкаського районного управління поліції. Правоохоронці відпрацювали місто, перевірили вокзали, занедбані приміщення, промоніторили соціальні мережі. Разом із цим через інтернет-ресурси поширили фото з прикметами розшукуваної. Пошукові заходи дали позитивні результати — 29 квітня близько 21-шої години.

Поліцейські встановили, що протягом трьох діб дівчина гуляла містом, обирала малолюдні міста, аби не потрапити в поле зору правоохоронців. Ночувала в знайомих, не розповідаючи їм, що втекла з дому.

З неповнолітньою провели профілактичну бесіду та передали матері.

Нагадаймо, дівчина зникла 27 квітня. Мати розповіла, що донька пішла гуляти й не повернулась, а свій телефон залишила вдома. Спочатку жінка намагалася розшукати її самостійно, а потім звернулася до поліції.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x