Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Травневі деньки сприяють більше приділяти уваги родині, релаксувати і забути про стрес. У цей час, як би не хотілося, краще зміцнювати взаємини з близькими, а не сваритися; щось будувати, ніж руйнувати. Зірки просять не розповідати всім про заплановане, залиште трохи таємничості у своїх справах.

Телець

Тельці, у цей період чуттєва сторона вашого характеру візьме верх і визначатиме всі подальші кроки. Ви перебуватимете у вирі задоволень, пристрасті та ніжності. Усі обіцянки будуть виконані, а нові проєкти — успішно розпочаті після тривалого відпочинку. Незабаром зірки винагородять вас за минулі заслуги.

Близнюки

Крихітки, Меркурій активізує ваш інтелект і вміння знаходити спільну мову з усіма навколо, а Венера підсилить природну чарівність. Це вбивче комбо перетворить представників знаку на чарівну персону, сповнену почуття гумору і харизми. Тож під контроль треба взяти лише фінансові справи, які не вирішаться без вашої участі.

Рак

Раки, понеділок цікавий для вас з усіх боків. Не хвилюйтеся, ваше інтуїтивне чуття і доброзичливість подолають усі життєві ситуації: вигадані й реальні. Зірки забезпечать вам творчий та емоційний ресурс, пророкують велику радість в житті. Усе що залишається — це спокушати, кохати, передчувати майбутні зміни.

Лев

Астрологи радять Левам згадати про свої напівзабуті мрії. Ймовірно ви зануритесь у світ фантазій, в якому немає меж і можливо все. Мислення буде яскравим і образним, а творчий потенціал перебуватиме на висоті. Сьогодні вас зробить щасливим не рутина, а бажання творити.

Діва

Діви, настав ідеальний період для подорожей та розваг. Майте на увазі, що зірки активно сприятимуть будь-якій вашій авантюрі. Понеділок — чудовий час для приємної домашньої рутини, душевного спілкування і зміцнення здоров’я. Живіть в гармонії з собою та іншими, тоді все омріяне здійсниться.

Терези

У цей день Терези будуть наповнені внутрішньою силою. Тому життя заграє новими фарбами і розширить варіанти можливостей. Особливо пізнання світу, подорожей і особистої трансформації. Але згодом між любов’ю і роботою доведеться робити вибір, інакше нічого не доб’єтеся.

Скорпіон

Травень пробудить у вашому серденьку потребу змінити лайфстайл. І не дивно, давно пора знайти баланс між роботою і життям. Марс відкриє можливості для міцних стосунків, а, особливо, дружніх взаємин. Меркурій довершить цю картину, активізувавши вашу продуктивність. Тож у роботі і спілкуванні вам не буде рівних.

Стрілець

Астрологи наполегливо рекомендують розпочати особисті зміни. Для цього зірки підсилять творчу жилку, гнучкість та лібідо представників знаку. Суміш ще та, згодні. Але вона забезпечить вас успіхом у всіх справах, за які не візьметеся. Головний акцент дня — заплющувати очі на дрібні побутові конфлікти. У кожного є своє бачення ситуації, цього не змінити.

Козеріг

Робота і стосунки — два вектори руху до щастя Козерогів. Травень — ідеальний місяць, аби реалізувати себе на одному з цих шляхів. Та зірки радять зосередитися на сфері кохання. У цей період ви будете чутливі й емоційні, а отже зможете сповна оцінити відверте спілкування і ніжне ставлення обраниці (-ця).

Водолій

Ран Форест, ран — це точно про вас. У травні вас чекають любов, творчість і праця, а в перспективі — хвилюючі почуття, радість, задоволення і прекрасні моменти! Жодних суперзавдань, лише дотримуйтеся графіку дня, виконуйте заплановану роботу і за два тижні готуйтеся збирати плоди.

Риби

Риби, сьогодні ваше гасло — slow life. Не поспішайте ні з чим, залишайтеся гнучкими та насолоджуйтеся любов’ю-любовною з коханою людиною. Живіть усвідомлено і ловіть приємні моменти, яких у травні буде вдосталь Та цей муд не стосується роботи. У цій сфері представники знаку мають бути гіпердинамічними і відповідальними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x