Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен
Зараз ви отримуєте все, до чого так наполегливо прагнули. Фінансові надходження, приємні знайомства, кар’єрний ріст, укладення довгострокових угод – це подарунки від небесних світил за те, що ви були чемними і добросовісними впродовж двох місяців (може, й більше). Тож Овни недаремно працювали і продовжують активно виконувати нагальні завдання, бо це того варте. Щасливі моменти, які сьогодні відбудуться, уже траплялися у вашій біографії. Але все циклічно в цьому житті, тож повторити приємні миті не завадить.

 

Телець
У Тельців період святкувань триватиме аж до 21 травня (і не лише через день народження). Адже зірки прогнозують вам позитивні зміни у роботі, підвищення по службі та збільшення надходжень. Однак протягом дня з’ясується, що Тельцям необхідно поглибити знання, не зважаючи на їхній вік та кількість сертифікатів. Тож беріть ноги в руки і почніть вивчати цікаву та корисну інформацію.У результаті виникнуть креативні ідеї, які мають усі шанси стати справжнім проривом у вашому житті.

 

Близнюки
Звичний спосіб життя може раптово зазнати позитивної трансформації і ви будете змушені змінювати все у процесі цієї “п’єси”, імпровізувати буквально на ходу. Однак поки що зірки радять провести день з близькими людьми та коханою людиною, а також заводити нові знайомства, спілкуватися і отримувати від цього задоволення. У вільний час займіться важливими справами. Астрологи радять зосередитися на собі та не критикувати інших людей. Не засмічуйте своє життя поганими емоціями.

 

Рак
День варто провести дуже спокійно, неквапливо й не навантажуючи себе нічим, що важче за ложку і складніше за перегляд мелодрам, а краще комедій. Дозвольте собі нарешті відпочити і побайдикувати. Спробуйте максимально насолодитися цим періодом –  помрійте й розслабтеся. Проведіть час із коханою людиною, але не зациклюйтеся лише на стосунках. Ваша внутрішня рівновага допоможе відчути романтичний настрій та не відволікатися на робочі моменти. У вівторок ви почуватиметеся безмежно щасливими в колі сім’ї.

 

Лев
На Левів чекає справді яскравий та весняний день, що буде сповнений вдачі й натхнення. Тому зірки говорять, що у вівторок ви здатні підкорити будь-яку вершину та схопити зіроньку з неба. Настав час сяяти! Ваш настрій визначатиме ситуацію навколо, а інтуїція допомагатиме у випадках, де розум навряд чи щось вирішить. Будьте собою за будь-яких обставин! Увечері астрологи радять прийняти теплу ванну та переглянути комедію, адже останнім часом ви виконуєте безліч завдань. Відпочинок сприятиме поліпшенню самопочуття та запасу енергії.

 

Діва

Перша половина доби – успішний початок багатонадійного періоду. Пригадайте всі цілі, які ви ставили перед місяць тому. Ви з подивом пересвідчитеся, що більшість із них ось-ось стануть реальністю. Залишився час для останнього ривка, тому зберіть волю в кулак і починайте діяти. Упродовж дня ви отримаєте надзвичайний запас бадьорості і рішучості, які допоможуть втілити всі задуми. Увечері дивовижні моменти, що відбуватимуться в романтичному житті Дів, грітимуть душу приємнощами.

 

Терези
Сьогодні Терези перебуватимуть в хорошому гуморі, яким обов’язково треба поділитися з близькими. Звісно, на початку дня у вас з’явиться кілька нагальних справ, які потрібно завершити до середи. Але зірки всіляко сприятимуть зосередженим та працелюбним представникам знаку. Увечері ви опинитеся в центрі приголомшливих подій, тож радійте щасливим хвилинам та ловіть приємний момент. Відкладіть телефон та насолоджуйтеся сюрпризами, які вготувала доля. Протягом тижня виокреміть вихідні дні для відпочинку та найдорожчих людей.

 

Скорпіон
Для Скорпіонів цей день буде вдалим. Ви легко та швидко виконаєте найскладніші завдання. Організм представників знаку потребує якісного та приємного відпочинку. Тож, щоб посилити життєвий тонус вам потрібно добре виспатися та вирішувати справи, що дарують задоволення. Згодом Скорпіонам поталанить – на вас очікує великий успіх у професійній сфері. Ви відчуєте бадьорість духу, поліпшення душевної і фізичної енергії, а також прилив життєвих сил.

 

Стрілець
Сьогодні справи “кипітимуть”, як ніколи. Не піддавайтеся лінощам та апатії, адже зірки сприятимуть швидкому завершенню робочих проєктів. Вівторок – чудовий час для побудови планів на літо та приємного спілкування. Час змінювати свої погляди на життя й позбуватися стереотипів. Згодом зірки дозволять вам відчути щастя в дрібницях. Дозвольте собі поїхати у невелику відпустку, відпустити все погане, почати читати книгу, малювати картину та просто насолоджуватися моментом.

 

Козеріг
Настав час демонструвати свою силу: фізичну чи моральну. Ви стаєте більш впливовими та могутніми, дехто до вас прислухається, а інші навіть дещо побоюються. Тож згодом вам захочеться якнайшвидше втілити свої цілі та задуми в реальність. Наприкінці доби проаналізуйте всі проблеми, які виникали у вас останнім часом. Незабаром Козероги почнуть займатися улюбленим хобі та навіть задумаються, як це можна перетворити на справу всього життя. Із такою енергійною потужністю представники знаку зарекомендують себе з абсолютно несподіваної сторони.

 

Водолій
Переведіть уже подих! Найбільш напружений період добігає кінця і за прогнозами астрологів згодом ви як слід відпочинете. Водолії так ефективно впоралися із важкими випробуваннями та низкою справ, що зірки вирішили винагородити вас. На початку дня Водоліїв чекають романтичні знайомства, або поява у житті приємної людини з минулого. Незабаром у вас розпочнеться успішний та гармонійний етап. Представники знаку будуть легкі на підйом, а сил та натхнення вистачить на все.

 

Риби
Сьогодні вам вдасться вирішити неприємні питання, які понад місяць витали в повітрі та заважали рухатися вперед. Протягом дня вам не варто поспішати, метушитися й планувати важливі справи. Виокреміть більше часу на відпочинок та відновлення сил. Знайдіть декілька годин, аби ґрунтовно підготуватися до робочих буднів.  Наведіть лад в думках, окресліть нові пріоритети і позбудьтеся зайвого без жалю. Адже не все, що є у вашому житті повинно тривати й надалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x