В Умані бійка між школярами завершилася лікарняним ліжком

В Умані бійка між школярами завершилася лікарняним ліжком

Про побиття хлопчика поліції повідомив його батько. Як з’ясували правоохоронці, в результаті бійки 15-річний вихованець місцевої школи госпіталізований до лікарні. За фактом побиття відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшов телефонний дзвінок від місцевого жителя. Чоловік повідомив, що його 15-річного сина побили, в результаті чого дитина потрапила до лікарні.

Як з’ясували правоохоронці, між учнями виник конфлікт.

По закінченню уроків учні розійшлися по домівках. По дорозі додому один юнак наздогнав іншого для «з’ясування стосунків». Суперечка переросла у бійку, в результаті якої потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми живота та розриву селезінки.

За вказаним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Потерпілого госпіталізовано до місцевої лікарні. Усіх учасників та очевидців події встановлено. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x