Обладнання для світових автомобільних брендів виготовлятимуть у Черкасах

Обладнання для світових автомобільних брендів виготовлятимуть у Черкасах

Незабаром у Черкасах планують відкрити завод технологічної компанії «Aptiv Service» – одного з найпотужніших світових виробників сервісів та електрокабельного обладнання для великих автомобільних брендів: Audi, Mercedes-Benz, Fiat, Škoda Auto. Про це повідомив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Про те, як відкриття нового заводу вплине на життя міста та розвиток його інфраструктури, міський голова Анатолій Бондаренко обговорив із представниками компанії – операційною менеджеркою заводів «Aptiv Service» в Україні Анкою Меган та директором заводу в «Аптів Сервіс Україна» Флоріном Лезеу з Румунії, операційним директором заводів  континентальної Європи паном Яцеком Полаком із Польщі, фінансовим директором паном Джоакімом Маркесом із Португалії, начальником відділу персоналу Оленою Антошевою та організаторкою персоналу Марією Качановою.

«Aptiv Service» представлена в Україні з 2007 року, проте досі мала лише заводи-партнери в кількох українських містах.

Черкаси після майже річного переговорного процесу стануть першим містом, де виробник розмістить свою материнську компанію на базі орендованих потужностей.

Зараз триває активна підготовка персоналу: першими працівниками стануть 300 фахівців, але вже за 1,5 року планують розширити штат до 1500 людей, а в перспективі до 3000–3500.

Крім того, «Aptiv Service» активно долучатиметься до інфраструктурних, соціальних і суспільно важливих ініціатив, зокрема, в галузі освіти, спорту й медицини.

Компанія звернулась по співпрацю до влади Черкас. Міський голова запевнив, що за потреби в районі розміщення підприємства буде створено додаткову соціальну інфраструктуру та збільшено кількість маршрутів громадського транспорту для працівників заводу.

Читайте також: Черкаські тролейбуси «Богдан» виграли тендер у Чехії

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x