На Черкащині запрацював відділ ДБР

На Черкащині запрацював відділ ДБР

У Черкасах відкрили третій слідчо-оперативний відділ Територіального управління Державного бюро розслідувань з центром у Києві. Про це інформує пресслужба ДБР.

Діяльність співробітників столичного ТУ ДБР розповсюджується на Черкаси та Черкаську область.

Слідчі Бюро розслідувань надаватимуть принципову оцінку фактам  кримінальних правопорушень, а саме неналежного виконання службових обов’язків, бездіяльності, фактам умисного покривання незаконного вирубування лісів, видобутку корисних копалин, корупційним зв’язкам правоохоронних і контролюючих органів, а також іншим кримінальним правопорушенням.

Як повідомив керівник столичного територіального управління Денис Керман, серед основних завдань нового структурного підрозділу – оперативне реагування на повідомлення про злочини мешканців Черкащини; зібрання і фіксація доказів на місці подій; проведення невідкладних слідчих дій; робота «по гарячих слідах».

За словами Кермана, створення регіональних представництв в обласних центрах державного бюро розслідувань сприятиме підвищенню ефективності досудового розслідування та результативності оперативно-розшукової діяльності.

Черкаський відділ ДБР буде розташований на вул. Вишневецького, 17.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x