Про холод у школі черкащан просять повідомляти на гарячу лінію

Про холод у школі черкащан просять повідомляти на гарячу лінію

За даними щоденного моніторингу, станом на сьогодні в усіх школах міста температурний режим перебуває у межах норми. Щоправда, йдеться про рівень тепла у навчальних кабінетах. Щодо коридорів, робочих майстерень та спортзалів, то зафіксовані відхилення у кількох закладах. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

– Щоденно ми моніторимо температурний режим у наших закладах. Кожна школа подає таку інформацію до департаменту, потім зведені дані потрапляють мені на стіл. Сьогодні є буквально кілька закладів, де температурний режим нижчий норми у коридорах та спортивній залі, але це градус-два. Крім того, було звернення від батьків учнів колегіуму «Берегиня». Вчора я особисто відвідав заклад, перевірив батареї. Справді, у трьох кабінетах температура була занизька. Ми поспілкувалися з директором та завгоспом закладу, запропонували один з варіантів виходу з ситуації. Наразі є три заклади, де низька температура у коридорах та три – у спортивній залі. З питань, пов’язаних із опаленням у закладах освіти, батьки можуть звертатися до адміністрації шкіл, а також на «гарячу лінію» департаменту, – повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Ігор Волошин.

Нагадаємо, відповідно до чинних норм, температура у кабінетах повинна сягати 17-20 градусів. Станом на сьогодні середні температурні показники у більшості шкіл перебувають на рівні 19-23 градуси. «Гаряча лінія» департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради – 56 – 60 – 88.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x