Тонну риби і 12 човнів вилучила в браконьєрів Золотоніська поліція (ВІДЕО)

Тонну риби і 12 човнів вилучила в браконьєрів Золотоніська поліція (ВІДЕО)

Поліцейські Золотоніського районного відділу поліції, поліцейські роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області спільно з Держекоінспекцією Центрального округу виявили порушення під час профілактичних заходів на водних акваторіях області.

На острові ”Мурашки”, який органами рибоохорони внесений до нерестовища,
правоохоронці виявили велику кількість заборонених знарядь лову: мисинові сітки – 62 мішки, капкани – 12 шт та раколовки – 20 шт. Ятері різної довжини та діаметру, засолену у посудинах рибу, три шкурки вбитих єнотів.

У зловмисників вилучили близько 2465 метрів сіток, близько 1107 кг незаконно виловленої риби, 12 човнів та 10 транспортних засобів.

За попередніми підрахунками сума збитків, завдана незаконним промислом, близько 545 тисяч 398 гривень.

Поліція Черкащини продовжує активні профілактичні заходи на водних акваторіях області, що спрямовані на виявлення осіб, які займаються незаконним виловом водних біоресурсів.

Поліція Черкащини нагадує, що у період весняно-літньої заборони вилов риби дозволено з берега однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега.
Від початку проведення профілактичних заходів поліцейські задокументували 36 фактів незаконного вилову риби, із яких 33 відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

За інформацією ГУПН в Черкаській області

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x