У Черкасах спіймали магазинного злодія

У Черкасах спіймали магазинного злодія

Злодієм виявився 23-річний раніше судимий житель Черкас. Його затримали на місці крадіжки з викраденим парфумом. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину. Продавчиня парфумерного відділу розповіла, що відвідувач тривалий час вибирав парфум. Коли чоловік впевнився, що на нього ніхто не дивиться, поклав флакон до кишені і пішов до виходу повз каси.

На виклик виїхала слідчо-оперативна група та група затримання поліції охорони, які і затримали зловмисника на виході з магазину. Ним виявився 23-річний раніше судимий за аналогічні злочини черкащанин. Свої дії він пояснив тим, що в такий спосіб хотів підзаробити, викрадений парфум планував перепродати перехожим за нижчою ціною.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) та частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x