Триває відбір проєктів громад. Як проголосувати черкащанам?

Триває відбір проєктів громад. Як проголосувати черкащанам?

Голосування та відбір фіналістів конкурсу «Наша громада» розпочалося 10 травня і триватиме до 23:59 31 травня.

Конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

У фінал конкурсу пройде 26 учасників: 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, і 13 громад, які обере експертне журі.

Жителі громади можуть голосувати не лише за проєкт своєї громади, а підтримувати й інші проєкти.

Як проголосувати?

1. Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook.

2. Виберіть проєкт громади, який Ви вважаєте вартим реалізації.

3. Перейдіть на сторінку вибраного проєкту і натисніть кнопку «Проголосувати».

Кожен виборець може проголосувати п’ять разів за різні проєкти.

Відповідно до Правил конкурсу, виборцем може бути людина, якій виповнилося 14 років і яка має посвідку на проживання на території України. Голосувати можна з будь-якого куточку країни, окрім тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

У конкурсі беруть участь територіальні громади з різною кількістю жителів, а отже, мають різний потенціал залучення виборців до голосування з-поміж своїх мешканців. Щоб забезпечити рівність, для кожної громади розраховується рівень підтримки, який визначається за такою формулою: рівень підтримки учасника = (кількість голосів виборців за проєкт громади / кількість жителів громади-учасника) х 100%

Голосування захищене від накруток ботами, а голоси оновлюються при кожному відкритті сторінки громади, але не частіше, ніж один раз на 1 хвилину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x