Колективу ЦНАПу представили нового керівника

Колективу ЦНАПу представили нового керівника

Начальником управління надання адміністративних послуг департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради призначений Олег Олександрович Ткаченко. Міський голова Анатолій Бондаренко разом із своїм заступником Павлом Валенчуком завітав до ЦНАПу, аби представити колективу нового керівника. Про це інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

Олег Олександрович – ветеран поліції, має досвід роботи на керівних посадах, багато років пропрацював у службі МРЕВ, більше двох років очолював відділ «Патронатна служба» Черкаської міської ради.

«Нині ЦНАП надає громадянам широкий спектр адміністративних послуг. Проте ми хочемо його ще розширити: налагодити видачу закордонних паспортів, оформлення транспортних засобів, водійських посвідчень та багато іншого. І головне – створити містянам комфортні умови обслуговування, щоб не було ніяких черг», – підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

«Дякую за довіру, думаю, що разом із колективом ми зможемо виконати усі поставлені завдання. Найголовніша задача – це надання містянам якісних адміністративних послуг у найкоротші терміни», − зазначив Олег Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x