На будівництво літнього кінотеатру в «Сосновому бору» знадобиться близько 15 млн гривень

На будівництво літнього кінотеатру в «Сосновому бору» знадобиться близько 15 млн гривень

Розробка проєкту літнього кінотеатру в Черкасах уже винесена на тендер на платформі «PROZORRO». Про це повідомив заступник директора КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

Наразі в КП «Дирекція парків» чекають визначення переможця конкурсу на проведення робіт. За словами Радуцького, реконструкція літнього кінотеатру в «Сосновому бору» – проєкт непростий.

– Ескізний проєкт реконструкції кінотеатру був переможцем іще два роки тому. Розробляв його архітектор із Канади. Проєкт непростий, роботи важкуваті. Скільки це коштуватиме – залежатиме від проєктних робіт після проведення експертизи. Далі маємо кілька задумів. Можливо, звернемося до корпорації «Рошен», аби вони допомогли нам, як і черкаському зоопарку, – розповів Радуцький.

Як припускає Олександр Радуцький, вартість реконструкції літнього кінотеатру в «Сосновому бору» орієнтовно становитиме не менше як 15 млн гривень.

За словами заступника директора КП «Дирекція парків», запланований проєкт має не лише стати майданчиком для перегляду кіно, а й відродити локацію для проведення концертів і співочих вечорів.

– Іще кілька років тому тут виступали зірки української естради й ближніх країн, приїздили барди. Усе це ми можемо відновити разом із реконсрукцією літнього кінотеатру, – сказав Радуцький.

Читайте також: Черкащан запрошують на відкриття паркового сезону

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x