Замість пляжу в районі площі 700-річчя Черкас планують облаштувати сквер

Замість пляжу в районі площі 700-річчя Черкас планують облаштувати сквер

Нещодавно черкаські депутати обговорювали можливе облаштування пляжу поблизу колишнього цукрового заводу на вулиці Береговій. Як повідомив заступник директора КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький, натомість на цій території планують створити зону відпочинку для містян.

– Я брав участь у трьох нарадах, на яких обговорювали відновлення пляжу в районі площі 700-річчя Черкас. Втім, оскільки це промислова зона, на об’єкті вирішили облаштувати міський сквер: буде освітлення й лавочки для відпочинку, – розповідає Олександр Радуцький.

Фото – з сайту Черкаської міськради

За совами Радуцького, цим займатиметься одне з комунальних підприємств Черкас із благоустрою.

– На найближчій сесії Черкаської міськради мають визначити, чи буде на цій території сквер. Крім того, планують обговорити роботу двох комунальних підприємств: одне опікуватиметься парками і скверами міста, інше – пляжами й іншими об’єктами поблизу Дніпра. Тобто на баланс іншого КП з благоустрою мають передати всі пляжі, щоб розвантажити роботу «Дирекції парків», – пояснив Радуцький.

За його словами, такий розподіл роботи й повноважень – правильний підхід, адже сьогодні на балансі КП «Дирекція парків» – 39 об’єктів.

Як зазначив Радуцький, хто буде директором нового підприємства з благоустрою – поки невідомо. Контракт підписуватиме міський голова Анатолій Бондаренко. Однак сподівається, що призначена людина справді опікуватиметься пляжами Черкас.

Заступник директора КП «Дирекція парків» розповів також, що на пляжі «Дахнівський» у Черкасах уже впорядковувати територію – розчистили бур’яни і виконують роботи відповідно до проєкту. За це відповідає міський департамент ЖКГ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x