У заказнику «Липівський» затримали браконьєрів

У заказнику «Липівський» затримали браконьєрів

12 лютого відбувся черговий рейд на території орнітологічного заказника загальнодержавного значення «Липівський». Разом зі спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області працював водний патруль патрульної поліції міста Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

О 22 годині працівники водного патруля затримали двох черкащан, які тільки-но почали встановлення браконьєрської сітки. При собі порушники мали знаряддя для незаконного вилову водних живих ресурсів – бур, плешню, пристрій для підльодного заводу сіток, сітку довжиною 70 метрів та висотою 2,5 метрів.

На місце події викликали державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області, який склав два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 91 КУпАП. Вилучене знаряддя браконьєрів здали під охорону.

Державна екологічна інспекція попереджає «любителів» браконьєрської риболовлі про продовження постійного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території заказника загальнодержавного значення «Липівський».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x