Творчі заняття – для усіх охочих

Творчі заняття – для усіх охочих

Днями на базі Черкаської благодійної організації «Від серця до серця» відбулося творче заняття. Організатори планували присвятити його виготовленню «валентинок» до дня усіх закоханих та, зізнаються, і самі, і учасники захопилися, тому виготовили ще й дощечки. Усе – в техніці «декупаж».

Усього в творчому занятті взяли участь 6 осіб. Жінки мали змогу у спокійній невимушеній атмосфері поспілкуватися й поділитися своїми історіями.

– Такі заходи дають мені можливість забути про всі негаразди та труднощі повсякденного життя. Тут я набираюся сил та наснаги і з вірою у краще йду вперед, – говорить одна із учасниць групи Людмила.

Фахівець ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Марина Здоровець говорить, що такі творчі заняття провдять на базі організації час від часу. У планах – створити постійний жіночий клуб.

– Такі творчі заняття дуже допомагають розслабитися та отримувати задоволення від того, що ти робиш, наголошує Марина Здоровець. – Кожна з учасниць робила виріб для дорогої людини, вкладаючи в нього свої почуття. У цьому заході участь взяли і працівники організації, і наші клієнтки. А надалі проводитимемо такі заняття для усіх охочих жінок. У планах групи– виготовлення чудернацьких котиків та пошиття фетрових іграшок.

Творчі заняття проходять у «Від серця до серця» постійно, день та час узгоджується разом із усіма учасницями. Відвідати таке заняття може кожна охоча. Для цього слід зателефонувати за номером 096 169 72 47 або 063 575 43 86.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x