Щодо матері, яка покинула дітей у квартирі, завели кримінальне провадження

Щодо матері, яка покинула дітей у квартирі, завели кримінальне провадження

За фактом недбальства, який зафіксував у п’ятницю, 10 лютого, Черкаською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 31-річна черкащанка, покинула напризволяще трьох своїх дітей 2010, 2013 та 2014 років народження, без допомоги, у небезпечному для життя стані, замкнувши їх на самоті в квартирі за місцем проживання в м. Черкаси.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Черкаський відділ поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області, процесуальне керівництво – група прокурорів Черкаської місцевої прокуратури.

Слідство триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження всіх обставин справи, хід розслідування взято на контроль Черкаською місцевою прокуратурою.

За вчинене горе-матері загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2 років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x