Благодійний турнір «Життєвий капітал» відбудеться до Дня захисту дітей у Черкасах

Благодійний турнір «Життєвий капітал» відбудеться до Дня захисту дітей у Черкасах

Уперше в Черкасах відбудеться міський благодійний турнір із гри «Життєвий капітал», ініціаторами якого є громадський рух “Бізнес – дітям”.

Подія приурочена до Дня захисту дітей та має на меті зібрати кошти на закупівлю фінансових ігор «Життєвий капітал» для клубів фінансової грамотності у кожній школі міста. Для реалізації цього проекту організаторам потрібно зібрати 210 тис. гривень.

До участі в турнірі можуть долучатися державні та комерційні фінансові установи, компанії великого, середнього та малого бізнесу та комерційні освітні заклади. Це дасть можливість популяризувати фінансову грамотність серед дорослого населення та серед дітей, підвищити загальний рівень фінансової свідомості. Учасники формують свою  команду з 6–7 гравців і на 4 години занурюються у світ великих грошей та інвестицій у фінансовій грі “Життєвий капітал”.

Під час інтерактивної гри-тренінгу учасники зможуть переглянути та покращити особисту модель відносин з фінансами. Навчаться  перспективно мислити, моделювати свою бюджетну стратегію, зрозуміють власні реакції на грошові  пропозиції під час здійснення різноманітних транзакцій. Зрозуміють, як ефективно використовувати свій час і  активи.

Для дорослих команд це 4 години корисного тімбілдінгу, а для дітей – можливість використовувати цей новітній навчальний інструмент у школах, отримуючи у практичному форматі основи фінансової грамотності, навички бізнес – орієнтації, лідерства , комунікації та критичного мислення. Хто, як не дорослі, мають показати приклад та зробити свій посильний внесок в розвиток майбутнього успішного покоління та дієві зміни в освітньому процесі наших дітей.

Для амбасадорів проекту внесок становить 20 тис. гривень. В такому разі ви отримаєте сертифікат-подяку від організаторів, розміщення логотипу на головному банері турніру, можливість розмістити банер або розтяжку учасника, привітальне слово на початку турніру. Про вас напишуть в ЗМІ та соціальних мережах, а ви зможете поширити роздатковий матеріал своєї компанії.  З вашої установи може бути  до 3х  команд гравців.

Для партнерів проекту внесок становить 5 тисяч гривень. Та можливість отримати сертифікат-подяку від організаторів, розміщення логотипу на банері турніру, інформацію про себе в ЗМІ та соціальних мережах . З вашої установи буде сформована одна команда гравців.

Для учасників турніру внесок становить 3500 тисяч гривень. Вони отримають сертифікат-подяку від організаторів та командну гру за одним столом. Також прийняти участь у Турнірі зможуть усі охочі громадяни міста, оплативши внесок 500 грн.

Переможці турніру отримають ексклюзивний (інтелектуальний) приз від організаторів.

За детальною інформацією звертайтеся до організаторів заходу: РП ГО «ДК ПАРТНЕР» Черкаси (093) 700-04-21, ГО «Центр фінансової грамотності та бізнес-освіти».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x