Черкаські спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті з легкої атлетики

Черкаські спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті з легкої атлетики

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді триває у Луцьку. Розпочався він учора та завершиться сьогодні. Спортсменам Черкаської області у перший змагальний день удалось вибороти низку нагород, інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Світлана Марусенко здобула друге місце у штовханні ядра (4 кг) з результатом 15 метрів 29 сантиметрів. Валерія Іваненко виборола бронзу з метання молоту серед дорослих із результатом 62 метри 28 сантиметрів. А серед молоді спортсменка стала чемпіонкою України з результатом 62 метри 28 сантиметрів.

Денис Нечипоренко посів другу сходинку турнірної таблиці у бігові на 400 метрів з бар`єрами. Його результат 51 секунда 19 сотих секунд. Тетяна Безшийко стала чемпіонкою України серед молоді з бігу на 400 метрів з бар`єрами. Її результат 58 секунд 86 сотих секунди. А серед дорослих легкоатлетка.

Чоловіча молодіжна збірна області стала срібним призером змагань з естафетного бігу 4х100 метрів у складі: Дмитро Юнак, Костянтин Кишкань, Олександр Півняк, Артур Шеремет.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x