На Городищині зіткнулись «Деу» та «Ніссан»

На Городищині зіткнулись «Деу» та «Ніссан»

13 лютого близько 09.50 години на 156 км автодороги Київ—Знам’янка біля села Валява Городищенського району сталася автопригода, є потерпілі. Про це «Нова Доба» дізналася від УПД ГУ НП у Черкаській області.

Водій автомобіля «Део Ланос», 47-річний житель Кіровоградської області, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «NISAN NOTE», під керуванням 33-річного жителя м. Київ.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали: водій автомобіля «Део Ланос» у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, рваної рани правого колінного суглоба, водій автомобіля «NISAN NOTE» у вигляді закритого перелому великої-гомілкової кістки нижньої кінцівки зі зміщенням, рваної рани правого колінного суглобу.

25-річна пасажирка автомобіля «NISAN NOTE» отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, рваної рани правого колінного суглобу. Травмованих госпіталізовано до Городищенської ЦРЛ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x