Дві доби страйкують городищани під своїм підприємством

Дві доби страйкують городищани під своїм підприємством

Про це «Новій Добі» стало відомо з власних джерел.

Майже по півроку не отримують заробітну плату працівники СП «Валява». Декому заборгували і по 20 тисяч гривень. Терпець людям урвався, і вони вдалися до крайніх заходів: другу добу вони страйкують під ворітьми власного підприємства.
– Будемо стояти, поки не вирішимо цю проблему. У нас іншого виходу нема, – говорить Анатолій Литвяк. – Ми зверталися і до районної прокуратури, і до Генеральної листа писали. З Києва відповідь прийшла, відмовили нам. А що нам робити, як сім‘ї годувати? Мені особисто з вересня не платять зарплату, більше 8 тисяч заборгували. Я вже й іншу роботу собі знайшов, так ні: трудові книжки нам теж ніхто не повертає.

Дві доби страйкують городищани під своїм підприємством

Таких, як він, пан Анатолій нарахував 33 особи. За його словами, до страйкарів вже навідувалися люди з прокуратури (щоправда, не представилися, а люди розгубилися і не перепитали, хто саме це був) і сільський голова. Вони розповіли, що нібито не можуть знайти директора свинокомплекса. Але протестувальники кажуть, що чудово знають адресу цієї людини в Черкасах і знайти його за бажання неважко.

Страйкарі кажуть, що худоба не постраждає: свиней вони годують і доглядають, тільки не дозволяють вивозити їх зі свиноферми на продаж, так само, як і майно підприємства.

В обласній прокуратурі обіцяли підготувати коментар щодо ситуації на СП «Валява» найближчим часом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x