Вивчати українську мову можна з допомогою мультимедійного курсу

Вивчати українську мову можна з допомогою мультимедійного курсу

«Освітній хаб міста Києва» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України презентували перший мультимедійний курс з української мови.

На порталі «Освітній Хаб міста Києва» уже доступний для всіх мультимедійний курс «Сучасна українська мова», що дасть змогу вільно вивчати українську мову 24/7, перебуваючи в будь-якому місці світу.

– Ідея створити курс виникла понад рік тому. Процес виявився нелегким, але завдяки спільній роботі партнерів проекту благодійної фандрайзингової платформи dobro.ua, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, компанії «Vodafone Україна», Zagoriy Foundation та за інформаційного сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України нам вдалось успішно завершити задумане. Спілкуватись українською стає модно! – розповіла директорка «Освітнього Хабу міста Києва» Марія Богуслав.

Курс «Сучасна українська мова» складається з трьох модулів: «Мова та мовлення», «Правопис», «Ділова українська мова» та створений в інноваційному форматі SCORM, що має ряд суттєвих переваг перед стандартними відео-курсами. Партнери ініціативи переконані у важливості безперервного вивчення та вдосконалення рівня володіння української мови.

«SCORM-курси – це інноваційний формат навчання, який одночасно є цікавою історією, захоплюючим квестом, корисним та практичним матеріалом, інтерактивними тестами, що вбудовані в SCORM-уроки. Цей формат навчання у світі визнано ефективнішим, ніж звичайний відеоконтент. Сподіваємося, користувачі гідно оцінять його», – прокоментував голова Асоціації інноваційної та цифрової освіти Сергій Веретюк.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x