Разом із черкаським звіринцем реконструюють і паркову зону поблизу

Разом із черкаським звіринцем реконструюють і паркову зону поблизу

Реконструкцію міського зоопарку планують здійснити у комплексі з прилеглою територією і розташованим поруч парком 30-річчя Перемоги. Про це міський голова Анатолій Бондаренко розповів на нараді під час обговорення ходу робіт, що нині тривають у міському звіринці, повідомляє пресслужба ЧМР.

Директор зоопарку Євгеній Ван зазначив, що реконструкцію головного входу мають завершити вже за два місяці. Крім того, міська рада вже виділила додаткову земельну ділянку для зоопарку, на якій заплановано будівництво багатьох нових об’єктів.

– Плануємо у вересні представити на розгляд виконкому проект облаштування цієї території. Прошу міську владу допомогти з ремонтом дороги навколо зоопарку, а також із облаштуванням паркомісць, адже зараз до нас приїжджає багато відвідувачів, які паркують авто деінде, часто і на зеленій зоні, – зазначив Євгеній Ван.

Міський голова доручив забезпечити виконання цих робіт департаменту ЖКК. А директору зоопарку – підготувати бюджетний запит на виготовлення проектно-кошторисної документації.

– Черкаський міський зоологічний парк стає привабливим туристичним об’єктом. Однак розвивати його потрібно в комплексі з прилеглою інфраструктурою і парком 30-річчя Перемоги. Тому найближчим часом ми обов’язково приділимо увагу і цій території, – запевнив Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x