Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Ніжність, делікатність і романтичність – точно не про представників цього знаку. Але зірки шепчуть, що сьогодні ці риси вам просто необхідні. Для Овнів четвер обіцяє бути справді чудесним, сповненим пригод і можливостей. Тільки-от заради успіху доведеться пожертвувати вродженою амбіційністю і темпераментом.

 

 

Телець

Кохання, кар’єра, здоров’я – усі сфери для Тельців будуть неймовірно успішними. Вас переповнюватимуть сили та енергія. Представники знаку виконають найбільш зухвалі плани, а особливо ті, про які мріяли давно. Зірки допоможуть зробити добу насиченою на приємні події, але своїми цілями краще ділитися лише з найближчими.

 

 

Близнюки

Робота не вовк і почекає на Близнюків до наступного тижня. Тому в четвер можна розгулятися на повну, знайти нових друзів, подорожувати та зарядитися позитивною енергією. Доля підкине зовсім неочікуваний виклик, але відмовлятися від нього не варто. Краще відсунути в бік брудний посуд і домашні справи. Досить витрачати час на рутину!

 

 

Рак

Убийте в собі внутрішнього перфекціоніста і травень засяє новими фарбами. Кайфуйте від процесу й цікавих деталей. Зважуйтеся на екстравагантні вчинки і при цьому знайдіть сміливість позбавити себе чіткого плану. Побачити усю картину ви ще встигнете, а поки відчуйте особливу розкіш спонтанності.

 

 

Лев

Знаєте, що вас заспокоїть і розслабить? Маленька хатинка в лісі, бажано біля озера. Можна влаштувати лайт-варіант. Просто відстороніться від гаджетів, соцмереж та надокучливих людей. Такий детокс вам зараз просто необхідний. Відчуйте внутрішню гармонію і беріть участь лише в приємних авантюрах.

 

 

Діва

Якщо теперішня реальність вас не надихає або доводить до сказу, сформуйте свою і чхайте на всіх. Осяйна посмішка на обличчі залишить непрості часи позаду. Маленький лайфхак від зірок – увімкніть повний ігнор негативу, песимістичних людей та новин. А особистими емоціями діліться лише з найближчими.

 

 

Терези

Цієї доби за Терезами підуть маси, а представники знаку навчаться ефективно маніпулювати людьми задля реалізації геніальних планів. На вас «виллється» увесь спектр емоцій від соціуму, але, кого це спинить. Вишенькою на торті стане зустріч з коханням усього життя. Тільки, щоб його розгледіти, доведеться познайомитися з безліччю прихильників.

 

 

Скорпіон

Учіться, надихайтесь і збирайте докупи всі свої уміння. Словом, удосконалюйтесь. Пірнайте з головою у нові романтичні стосунки, а протягом доби вмикайте турбо-режим і женіться за всім, про що так довго мріяли. А ще, зірки радять не забувати про жодну зі сфер і тримати баланс. Це нелегко, але тільки так з’являється справжня магія в житті!

 

 

Стрілець

Стрільці, не знаємо, чи ви зрадієте, але четвер переверне ваше життя з ніг на голову. Тут немає ні позитивного, ні негативного сенсу. Ви просто станете іншими, робитимете те, чого ніколи від себе не чекали. Були небагатослівними? Сьогодні доведеться знаходити слова, аби розповісти про те, що думаєте або відчуваєте.

 

 

Козеріг

Неочікувано ви вийдете з тіні і заряджатимете енергією всіх навколо. Такого не було давно, тож не розсіюйте натхнення і беріться за сміливі проєкти й неординарну роботу. Настав час відмовитися від обмежень у голові і мріяти трохи більше, мислити масштабніше! Не піддавайтеся поганому настрою, до якого ви звикли, адже це буде справді яскравий день.

 

 

Водолій

Настав час поставити потреби інших людей на заднє тло і зосередитися на своїй неповторній особистості. Ні, це не егоїстично. Будьте гучними, заявляйте про себе вголос! Зрештою, у четвер Водолії навчаться любити себе – ця невелика зміна зробить фурор у вашому житті! Тож сьогодні ви почуватиметеся дуже щасливими.

 

 

Риби

Нарешті, після кількох емоційних та шалених тижнів, Риби можуть видихнути і зі всього розгону впасти на ліжко. Ви ж так давно хотіли відпочинку, стабільності і спокою. А тепер ще й зірки стали в ряд і зроблять усе, аби ви змогли просто насолодитися життям. Хоча б зо дві годинки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x