9 нетверезих водіїв та нелегальне авто виявили під час відпрацювання правоохоронці

9 нетверезих водіїв та нелегальне авто виявили під час відпрацювання правоохоронці

Під час перших днів комплексного відпрацювання на Черкащині співробітники поліції склали 9 адміністративних протоколів за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та 4 адміністративні проколи за статтею 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки). Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Крім того, в місті Жашків по вулиці Набережна за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «AUDI-А6» під керуванням 57-річного місцевого жителя. При перевірці документів на транспортний засіб звірці ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції було встановлено, що номер кузова нанесений не заводським способом, а свідоцтво про реєстрацію викликає сумніви у справжності.

Автомобіль вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста п\’ятдесяти до двохсот п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x