Черкаські спортсмени на чемпіонаті з морського багатоборства вибороли призові нагороди

Черкаські спортсмени на чемпіонаті з морського багатоборства вибороли призові нагороди

Чемпіонат України з морського багатоборства серед жінок та юнаків 13-15 років відбувся у Києві 14-18 травня. Про це повідомляє пресслужба управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Черкащанка Фаїна Кошова стала чемпіонкою України в особистому заліку, а Анастасія Снесар – срібною призерка на чемпіонаті України з морського багатоборства. 

За перемогу змагались учасники з восьми регіонів. Спортсмени виступали в чотирьох видах: плавання 200 метрів, стрільби з пневматичного пістолету, бігу на 800 метрів, та 1000 метрів веслування на шлюпках ял – чотири.

Серед жінок збірна Черкаської області в командному заліку виборола золоті медалі. У складі: Анастасія Снесар, Фаїна Кошова, Єлизавета Бадрак, Сніжана Скляр та Дибченко Іванна.

У командному заліку серед юнаків команда КДЮСШ Черкаської міської ради здобула друге місце. У складі: Денис Нечаєв, Максим Ткачук, Ілля Горбенко, Роман Кравченко та Рустам Регеда). Команда Черкаської області у складі: Дмитро Токман, Роман Галкін, Прохор Кириленко, Олександр Стрижак та Вячеслав Комар зайняли третє місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x