Уманський боксер – переможець міжнародного турніру

Уманський боксер – переможець міжнародного турніру

Міжнародний турнір з боксу на призи майстра спорту міжнародного класу Юкова приймало місто Гомель (Білорусь) з 7 по 11 лютого. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».
Уманський боксер – переможець міжнародного турніру
До числа кращих спортсменів які представляли Україну увійшло троє представників Черкащини:
Валентин Івасюк – 48 кг.
Сергій Швець – 50 кг.
Олексій Башинський – 66 кг.

«Єдиним переможцем престижного турніру від України став наш боксер – Валентин Івасюк, який впевнено виграв 4 бої – почергово у чемпіона Білорусі, першого номера збірної Росії, першого номера збірної Азербайджану та у фіналі другого номера збірної Росії.

Льоша Башинський на стадії чвертьфіналу впевнено здолав фіналіста чемпіонату Білорусі. У півфіналі просто замучив чемпіона Білорусі. І на жаль, у фіналі трішки не вистачило досвіду, щоб пройти і чемпіона Росії, хоча бій був конкурентний та напружений.

Швець Сергій, на стадії півфіналу поступився іменитому росіянину Карабяну Борису – чемпіону Європи,хоча принаймні 2 з 3 раундів тримався на рівні. Отож, серед кращих боксерів юніорів з Польщі, Росії, Азербайджану, Білорусі та України уманські боксери тримались гідно. Медалі всіх ґатунків приїхали до Умані з Білорусі.

Вітаємо хлопців з вдалим виступом. Отож, серед кращих боксерів юніорів з Польщі, Росії, Азербайджану, Білорусі та України уманські боксери тримались гідно. Медалі всіх гатунків приїхали до Умані з Білорусі. Вітаємо хлопців з вдалим виступом», – розповідають про здобутки в уманській федерації боксу «Ринг».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x