Підприємці на Соборній площі вимагають зниження податкового тиску

Підприємці на Соборній площі вимагають зниження податкового тиску

Підприємці та фермери із різних районів Черкащини з’їхалися сьогодні на акцію протесту. На Соборній площі перед Черкаською обладміністрацією вони вимагали зниження податкового та адміністративного тиску на них. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Підприємці на Соборній площі вимагають зниження податкового тиску Активісти зачитали резолюцію, відповідно до якої вимагають ввести мораторій на перевірки підприємців, зменшити штрафні санкції, знизити податки, забрати в інспекції праці повноваження карального органу. У разі невиконання вимог представники бізнесу обіцяють провадити всеукраїнську масштабну акцію протесту.

– Вони розповідають, шо ВВП зросло на 5 %. У них, може й зростає, а у нас зростають злидні. На нас зростає податковий тиск. У 2014 році ввели 15 об’єктів оподаткування – 15! А великий бізнес зводить свої податки до нуля. Разом із тим, податковий тиск не відчувають чиновники, які отримують високі зарплати. Нам треба оподатковувати усі податки, – виступила Зоя Максимчук, голова профспілки підприємців та органів торгівлі.
Підприємці на Соборній площі вимагають зниження податкового тиску
Вигукуючи гасло «Губернатор до народу!» мітингувальники вимагали, щоб до них вийшов голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. У цей час очільник області – на мітингу із вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Тож до людей вийшов заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань, який повідомив, що Юрій Ткаченко пішов на заходи до дня виведення військ з Афганістану. Також він зазначив, що вчора був круглий стіл, де влада із представниками бізнесу домовилися створити робочу групу для вирішення озвучених на мітингу питань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x