У Звенигородці запрацює навчальний центр ЧНУ

У Звенигородці запрацює навчальний центр ЧНУ

Черкаський національний університет імені Б. Хмельницького планує відкрити у Звенигородці навчальний центр. Презентувати його планують на початку червня. Про це йдеться на сайті вишу.

Підготовчу роботу у Звенигородці вже провели ректор Олександр Черевко, перший проректор Василь Мойсієнко, проректор з адміністративно-господарської діяльності Юрій Удовенко й керівники відділів ЧНУ.

Під час візиту підписали угоди про співпрацю з головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським та головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком.

Відповідну угоду укладено також зі Звенигородською об’єднаною територіальною громадою.

– Створення цього навчального центру – справа перспективна і потрібна для людей. Адже в період пандемії не всі готові і фінансово спроможні відпускати дітей на навчання. Ми йдемо назустріч жителям регіону і допоможемо отримати якісну освіту, не виїжджаючи за його межі. Саме з цією метою побував зі своєю командою у Звенигородці. Оглянули приміщення, надане Звенигородською територіальною громадою. Запланували зробити поточний ремонт та переоснащення. Обговорили перспективи розвитку великої Звенигородщини та освітні послуги, які йому сприятимуть. Плани скріпили угодами про співпрацю. Готуємо презентацію університету у Звенигородці на початку червня. Чекаємо вступників уже цього літа! – зазначив Олександр Черевко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x