Мітингом та покладанням квітів ушанували пам’ять афганців у Кам’янці

Мітингом та покладанням квітів ушанували пам’ять афганців у Кам’янці

Афганістан… Країна що асоціюється зі смертю. Тривала афганська війна зачепила практично кожну українську сім’ю. Це незагоєна рана, невідступний біль, порожнеча в серцях батьків і дітей. Кожен солдат, що пройшов чорнила війни, назавжди змінилась, в їхніх очах читається страшна пам’ять про війну. 15 лютого 2017 року кам’янчани відзначили 28-му річницю виведення військ із Афганістану та вшанували пам’ять загиблим.

Захід розпочався вранці з мітингу та покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам – афганцям. Керівники району, воїни афганці, громадськість хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

Мітингом та покладанням квітів ушанували пам’ять афганців у Кам’янці

− Відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу. Неодноразово ризикуючи своїм життям, ви чесно виконували присягу, забезпечували спокій та стабільність у багатьох країнах, чим заслужили визнання і вдячність їхніх народів. Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь Афганської війни, що принесла нам численні трагедії та біль утрат. Ми пам\’ятаємо про кожного нашого загиблого співвітчизника, − сказав у своїй промові голова районної ради Сергій Сундуков.

Після мітингу бойові побратими відвідали родини, чії сини поклали голови в далекому Афганістані, могили друзів, які пішли у вічній на рідній Україні.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x