У Черкасах відбудеться всеукраїнський конкурс фортепіанної музики

У Черкасах відбудеться всеукраїнський конкурс фортепіанної музики

Всеукраїнський учнівський та студентський конкурс фортепіанної музики «Piano Junior» відбудеться в Черкасах 27–28 травня. Захід проведуть на базі Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка. Про це йдеться на сторінці «Piano Junior» у Фейсбуці.

Мета конкурсу – популяризація досвіду провідних  музикантів, підвищення рівня виконавської майстерності та сценічної культури, виявлення музично обдарованої молоді, а також активізація розвитку виконавської майстерності гри на фортепіано.

Продемонструвати вміння зможуть учні закладів початкової мистецької освіти, шкіл педагогічної практики, шкіл-студій, середніх спеціалізованих музичних шкіл-інтернатів і студентів музичних училищ та коледжів.

Оцінюватимуть виконавську майстерність учасників провідні викладачі й виконавці-піаністи, а також авторитетні діячі культури і мистецтв.

За результатами виступів журі ухвалюватимуть колегіальне рішення щодо визначення переможців:

– володарів Гран-Прі;

– лауреатів I, II, III премій;

– учасники-дипломанти.

Відбір проводять для участі в Гала-концерті. Переможці отримають дипломи та пам’ятні подарунки. Інші учасники – грамоти за участь.

Також у межах конкурсу проведуть низку заходів, як-от: круглі столи з обговорення конкурсних прослуховувань, майстер-класи членів журі та провідних викладачів.

Нагадаємо, ініціативу реалізовують за підтримки департаменту  освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради,  Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка та Міжнародного благодійного фонду «Ротарі Черкаси».

Детальнішу інформацію можна дізнатися за лінком

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x