Подружжя із Кам’янки долучилося до донорської родини Biopharma Plasma Черкаси

Подружжя із Кам’янки долучилося до донорської родини Biopharma Plasma Черкаси

Подружжя Кивгилів у Кам’янці досить відомі люди. Ігор та Інна – приватні підприємці. Обоє – активні та небайдужі, як у власному житті, так і в житті громади. Окрім цього, вони є донорами, адже мають рідкісну 4 групу крові з різними резусами. Часто їх запрошують у Кам’янську лікарню для здачі крові. Та днями подружжя завітало до Biopharma Plasma Черкаси.

 

 

− Я побачила у своїх друзів у фейсбуці декілька дописів про роботу Biopharma Plasma Черкаси. Прочитала багато позитивних відгуків про цей заклад. Ми з чоловіком зацікавилися, адже це інший рівень надання медичних послуг. Тому вирішили приїхати сюди на екскурсію та здати кров, − ділиться пані Інна.

Директор Biopharma Plasma Черкаси Ярослав Березань провів екскурсію для подружжя Кивгил, розповів про методи роботи закладу, показав їхнє обладнання.

 

 

− Ми завжди раді зустрічати нових донорів, знайомитися з цікавими та небайдужими людьми, які стають нашими друзями. Відрадно, що тих, хто хоче бути донором, стає все більше й більше, − зазначив Ярослав Березань.

Пан Ігор здав кров, пані Інна – плазму, кошти, які вони отримали, передали на благодійництво. Адже вважають, що донорство – це почесна місія і такі вчинки варто робити безкорисно.

− Я щиро вражений цим закладом, дійсно європейський рівень. Сучасне обладнання, злагоджена робота, ідеальним порядок – тут проглядається кругом. На мою думку, чим більше буде таких закладів у нашій країні та на Черкащині зокрема, тим краще ми житимемо, − сказав пан Ігор. − Також мені сподобалася ініціатива щодо співпраці Biopharma Plasma Черкаси та Драбівської громади. Вважаю, що подібні справи варто підтримувати й іншим громадам нашої області.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x