Медична академія та ЧДТУ підписали договір про співпрацю

Медична академія та ЧДТУ підписали договір про співпрацю

25 травня 2021 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та ректор Черкаської медичної академії Інна Губенко підписали договір про співпрацю з метою запровадження партнерських стосунків в освітній, науковій  та  культурно-виховній діяльності. Про це інформують у пресслужбі ЧДТУ.

Обидва провідні заклади вищої освіти Черкаської області спрямовують свою діяльність на підготовку висококваліфікованих фахівців, необхідних для розвитку регіону. Сьогодні на Черкащині користуються неабияким попитом професіонали у галузі медицини, інженерії, промисловості, – про це повсякчас наголошують і жителі області, і роботодавці.

Розвиток медичної галузі регіону назвав пріоритетним напрямком роботи обласної влади голова Черкаської ОДА  Олександр Скічко у своїй звітній пресконференції. У планах очільника області – відкриття з 1 вересня 2021 року на базі Черкаської медичної академії інтернатури за напрямками «Загальна практика сімейної медицини» та «Хірургія».

Відтак, Черкаський державний технологічний університет та Черкаська медична докладатимуть максимум спільних зусиль для розвитку кадрового потенціалу регіону, для того щоб молодь вчилась, працювала, жила на Черкащині, для розбудови успішної країни.

Принагідно, у межах співпраці, ректор Черкаської медичної академії, кандидат медичних наук, заслужений лікар України Інна Губенко та ректор Черкаського державного технологічного університету, доктор політичних наук Олег Григор вручили студентам ЧДТУ Сертифікати про успішне проходження практичного курсу з надання першої домедичної допомоги на догоспітальному етапі та базової підтримки життя, які, за ініціативи Студентської ради ЧДТУ, провели працівники Черкаської медичної академії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x