Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Овнам день треба присвятити відпочинку та відновленню сил. Якщо від початку року ви не брали відпустки, то астрологи радять скористатися нею. Почніть інтенсивно займатися саморозвитком. Ви зможете досягти успіху у вивченні чогось нового і значно розширити свій кругозір. Це вдалий час для початку циклу навчання, причому найвдаліше складуться самостійні заняття.

 

 

Телець

У четвер Тельцям потрібно бути впевненим у своїх діях і почуттях, аби реалізувати геніальні ідеї. Через надмірну втому у вас з’явитися бажання все кинути, але не піддавайтесь таким слабкостям. За допомогою та підтримкою краще звернутись не до колег, а до найближчої людини.

 

 

Близнюки

На Близнюків сьогодні чекає багато домашніх турбот, зустрічей з друзями й бесід за чашкою кави з колегами. У середині доби ви отримаєте від коханої людини цікаву пропозицію. Ймовірно, вам запропонують взяти відпустку та відправитися на відпочинок, тому не втрачайте можливості перезавантажитися, добре відпочити та набратися сил.

 

 

Рак

Початок доби подарує романтичний настрій і відчуття закоханості. Легко й просто будуть налагоджені стратегічні партнерства в робочих проєктах. Є висока ймовірність отримати дивідендів від вдалих інвестицій. Для тих, хто планує великі покупки, четвер подарує можливість вигідних придбань.

 

 

Лев

Попереду творчий день, наповнений яскравими емоціями і приємними моментами. Леви отримають достатню кількість передумов для сміливих вчинків і авантюр. Але не варто поспішати з рішеннями: найліпше з них прийде, коли крізь логічні висновки «проб’ється» голос інтуїції.

 

 

Діва

Четвер подарує креативні і, на перший погляд, нереальні ідеї. Проте зірки радять виявити трішки божевілля. Настав час повірити в свою геніальність — і переконатися, що можливо все. Звичні рішення не для цього дня, у всіх сферах життя доречна неординарність.

 

Терези

Четвер – ідеальний день для оздоровлення: більше гуляйте на свіжому повітрі, почніть правильно харчуватися і займатися спортом. Черпайте сильну здорову енергію, адже вона зовсім скоро обов’язково знадобиться. У  другій половині доби на Терезів чекає успіх. Будьте позитивними, виявляйте ентузіазм та цікавість до всього, що відбувається навколо.

 

 

Скорпіон

День буде сповнений романтики, спілкування і теплих душевних зустрічей. Відновляться деякі старі контакти — і, ймовірно, стануть корисними в майбутньому. Четвер сприятливий для великих фінансових угод і запуску масштабних проєктів з потенційно високим доходом.

 

 

Стрілець

Четвер може видатися дуже динамічним. Сконцентрувавши зусилля на бажаному, вам удасться здійснити справжній прорив. Ця тенденція проявиться, як у роботі, так і в особистому житті. Бурхливу пристрасть зірки обіцяють не лише представникам знаку, які перебувають у стосунках, а й Стрільцям, які нещодавно зустріли своє кохання.

 

 

Козеріг

Час пожинати плоди своєї праці. Зараз або стане зрозуміло, що все йде саме так, як хотілося, або ж підтвердиться неспроможність початкового плану — і це спонукатиме до зміни орієнтирів. У будь-якому разі навіть найнесподіваніші трансформації — на краще.

 

 

 Водолій

У Водоліїв настав сприятливий період для особистісного розвитку і творчості. Особливу увагу варто приділити візуальним задоволенням. Експерименти з іміджем, перестановка меблів у будинку, перегляд улюблених фільмів або відвідування виставки цілком несподівано додадуть життю яскравих кольорів.

 

 

Риби

Сьогодні на Риб очікує день, що наповнить життя шармом, казковістю та чарівністю. Можливо, четвер ознаменується початком нових взаємин, а може, навіть виникне любовний трикутник. Сприймати світ через рожеві окуляри приємно, але зірки рекомендують все ж таки не забувати про критичність мислення, які б почуття та емоції вас не заполонили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x