Відбувся благодійний концерт на підтримку черкаської співачки (ФОТО)

Відбувся благодійний концерт на підтримку черкаської співачки (ФОТО)

Благодійний концерт «Мистецтво заради життя» у підтримку Ольги Пасько – співачки вокального ансамблю «Мелодія», студентки ЧНУ ім. Б. Хмельницького, відбувся 27 червня. 

Ольга Пасько працює в колективі «Мелодія» вже три роки. Наразі дівчина бореться з тяжким онкологічним захворюванням.

Керівниця вокального ансамблю Лідія Зайнчківська згадує, як Ольга проходила конкурс, аби співати в колективі.

– Коли вона прийшла на прослуховування в ансамбль, мене вразив її надзвичайно красивий народний спів. Згадую той тембр, той професіоналізм. Вона часто брала участь в усіляких концертах і до університету, і вже коли вступила до Черкаського національного. Погіршення самопочуття я почала помічати в неї наприкінці року. Оля постійно втомлена була, до того ж у неї хворіла мама… А згодом з’ясувалося, що і сама занедужала… Сподіваємося на краще, – розповіла Лідія Зайнчківська.

Як повідомив ректор ЧНУ імені Б. Хмельницького Олександр Черевко, благодійний концерт у підтримку Ольги Пасько організували за ініціативи студентської ради й ректорату.

– Щиро бажаю Олі одужання! Дякую кожному, хто долучився, за такий крок доброти й людяності – останнім часом таке нечасто побачиш, – сказав Олександр Черевко.

У межах благодійної концерної програми виступили вокальний ансамбль «Мелодія», народний ансамбль танцю «Черкащанка», театр танцю «KVITEN» та Анна Іроденко. Учасники концерту виконали народні й сучасні танці, а також відомі українські хіти в сольному та ансамблевому виконанні. Усі кошти, зібрані в ЧНУ під час концерту, передадуть на її лікування.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x