У жителя Христинівки вилучили набої

У жителя Христинівки вилучили набої

Набої різного калібру 46-річний мешканець Христинівки зберігав у власному домоволодінні. Речові докази направлено на експертизу, його дії слідчі кваліфікують за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників відділення поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання боєприпасів жителем Христинівки.

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні зазначеної особи співробітники поліції виявили набої різного калібру. Речові докази вилучено та направлено до експертно-криміналістичного центру для проведення балістичної експертизи.

Як зазначив господар будинку, ці предмети він знайшов на місцевому сміттєзвалищі, зберігав для власних потреб. Мав на меті збути їх при нагоді.

За вказаним фактом слідчим відділення відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляд позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x