Олійник обіцяє повернутися

Олійник обіцяє повернутися

Колишній перший віце-спікер Ігор Калетник і народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Олійник звернулись до своїх колег в парламенті із закликом не співпрацювати зі злочинною владою та не визнавати її. Про це „Нова Доба” дізналася від інформаційного інтернет-ресурсу „іPress.ua”, яке посилається на російське видання „РИА Новости”.

„Ми, група народних депутатів Верховної Ради України, звертаємося до вас у зв\’язку з трагічними подіями в нашій країні. У нас немає сумнівів, що в столиці нашої батьківщини – місті Києві – воєнізованими формуваннями нацистів фактично зроблений державний переворот при повній підтримці так званої демократичної опозиції і повній бездіяльності президента України», – йдеться в документі.

Автори звернення зазначають, що \”Конституція України розтоптана\”, країну захлеснула хвиля насильства, погромів, убивств, підпалів\”, вона \”повільно занурюється в хаос, беззаконня і насильство\”.

\”Ті, хто сьогодні співпрацюють з бандитами, хто бездумно штампує у Верховній Раді антиконституційні закони, роблять це або через страх і під тиском, або не розуміючи суті того, що в Україні до влади рвуться фашисти\”, – заявляють депутати.

Автори звернення висловлюють жаль, що \”так звані демократичні країни через різні санкції також вдаються до шантажу і тиску не тільки на чинять опір беззаконню політиків, але і членів їх сімей\”, і це робиться з метою \”залякати, позбавити можливості опору\”.

Депутати Верховної Ради, серед них Ігор Калетник та Володимир Олійник, в цій ситуації закликають своїх колег по парламенту, депутатів усіх рівнів, \”всіх, кому дороге майбутнє нашої країни, не співпрацювати з злочинною владою, не визнавати її\”, \”створювати повсюдно добровільні дружини з підтримання порядку\”, \”налагоджувати між собою зв\’язки і давати організовану відсіч знахабнілим фашистським бойовикам\”.

\”Ми віримо, що коричневий кошмар, який впав на нашу країну, хвиля хаосу і беззаконня скоро підуть у минуле. Ми впевнені в здоровому глузді українського народу, який ніколи в історії не визнавав над собою владу, встановлену на багнетах. Ми не дозволимо розтоптати Конституцію країни, законні права, демократичні свободи і гарантії безпеки громадян. За вчинений державний переворот злочинців і їх пособників чекає невідворотне покарання\”, – заявили автори звернення.

Довідково: Як повідомляє iPress.ua, раніше в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що колишній віце-спікер Ігор Калетник перебуває в Москві. Де нині Володимир Олійник нараз невідомо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x