Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Робота не вовк і почекає на Овнів до наступного тижня. Тому в четвер можна розгулятися на повну, знайти нових друзів, подорожувати та зарядитися позитивною енергією. Доля підкине зовсім неочікуваний виклик, але відмовлятися від нього не варто. Краще відсунути в бік брудний посуд і домашні справи. Досить витрачати час на рутину!

 

 

Телець

Неочікувано ви вийдете з тіні і заряджатимете енергією всіх навколо. Такого не було давно, тож не розсіюйте натхнення і беріться за сміливі проєкти й неординарну роботу. Настав час відмовитися від обмежень у голові і мріяти трохи більше, мислити масштабніше! Не піддавайтеся поганому настрою, до якого ви звикли, адже це буде справді яскравий день.

 

 

Близнюки

Учіться, надихайтесь і збирайте докупи всі свої уміння. Словом, удосконалюйтесь. Пірнайте з головою у нові романтичні стосунки, а протягом доби вмикайте турбо-режим і женіться за всім, про що так довго мріяли. А ще, зірки радять не забувати про жодну зі сфер і тримати баланс. Це нелегко, але тільки так з’являється справжня магія в житті!

 

 

Рак

Невже це станеться з вами? Так-так, не сумнівайтеся, життя може бути казковим і змінюватися на краще. Це доведуть численні можливості, успіх у різних сферах – тільки встигайте хапатися за те, що дійсно цікаве. Лайфхак: у цьому приємному хаосі не забувайте розвиватися духовно та поєднувати приємне з корисним.

 

 

Лев

Кохання, кар’єра, здоров’я – усі сфери для Левів будуть неймовірно успішними. Вас переповнюватимуть сили та енергія. Представники знаку виконають найбільш зухвалі плани, а особливо ті, про які мріяли давно. Зірки допоможуть зробити добу насиченою на приємні події, але своїми цілями краще ділитися лише з близькими.

 

 

Діва

Діви, ви прокачали свою інтуїцію та відчуваєте, як рухатися в ритмі зірок. Тож сьогодні не витрачатимете час на очікування, а самі візьмете те, що забажаєте. Ваше спілкування продуктивне і приносить матеріальні бенефіти. Якщо ще й будете вчитися на минулому досвіді, то зробите великі успіхи в цей період.

 

 

Терези

Терези, ви готові до змін в житті? Взагалі-то, нема значення, адже вони й так трапляться. Хтось відкриє свою справу, а дехто – отримає роботу мрії. Та за все є своя ціна, тому цього дня відповідально поставтеся до роботи, стежте за своєю поведінкою і словами, і перестаньте бути егоїстом.

  

 

Скорпіон

Скорпіони, не знаємо, чи ви зрадієте, але четвер переверне ваше життя з ніг на голову. Тут немає ні позитивного, ні негативного сенсу. Ви просто станете іншими, робитимете те, чого ніколи від себе не чекали. Були небагатослівними? А сьогодні доведеться добирати слова, аби розповісти про те, що думаєте або відчуваєте.

 

 

Стрілець

Настав час поставити потреби інших людей на заднє тло і зосередитися на своїй неповторній особистості. Ні, це не егоїстично. Будьте гучними, заявляйте про себе вголос! Зрештою, у четвер Стрільці навчаться любити себе – ця невелика зміна зробить фурор у вашому житті! Тож сьогодні ви почуватиметеся дуже щасливими.

 

 

Козеріг

Убийте в собі внутрішнього перфекціоніста і четвер набуде нових фарб. Кайфуйте від процесу й цікавих деталей. Зважуйтеся на екстравагантні вчинки і при цьому знайдіть сміливість позбавити себе чіткого плану. Побачити усю картину ви ще встигнете, а поки відчуйте особливу розкіш спонтанності.

 

 

Водолій

Крихітки, сьогодні треба вчитися чогось нового та позбуватися негативу. Для вас секрет у реалістичному погляді на життя, умінні керувати емоціями та почуття такту з людьми. Уникайте імпульсивності та необдуманості у вчинках, не вибухайте, як динаміт. А якщо щось не вдається – зробіть “чистку” в близькому колі.

 

 

Риби

День закрутить так, що життя буде наче американські гірки. То душа співає від щастя, то ваш настрій різко іде на спад. Атракціон ще той, але і з нього можна отримати порцію насолоди. Тримайтеся якомога далі від інтриг та авантюр, на роботі створюйте образ працьовитої бджілки і все буде ок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x