У Черкасах відбувся сімейний вікенд на ЧЕ Family Day

У Черкасах відбувся сімейний вікенд на ЧЕ Family Day

І для дорослих, і для дітей. У Черкасах завершився сімейний вікенд на ЧЕ Family Day. У переддень Міжнародного дня захисту дітей його влаштували ГО «Сила дівчат» за підтримки Черкаської ОДА, повідомляють у пресслужбі Черкаської ОДА.

 

 

Фестиваль мав благодійну мету. Адже всі зібрані кошти спрямують на придбання необхідного обладнання для Неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні.

– Було драйвово і максимально позитивно, – зауважив Олександр Скічко. – Було б добре, щоб у місті відбувалося побільше ось таких заходів, де можна родиною провести час разом. Бо зазвичай вони або для дорослих, або лише для дітей. Наш ЧЕ Family Day з Єлизаветою Юрушевою та ГО «Сила дівчат» – це не лише розваги, а й користь. За кошти від продажу квитків придбаємо необхідне обладнанння для Неонатального центру, де рятують дитячі життя.

 

 

Упродовж дня дорослих та малечу розважали аніматори, була ігрова програма від Черкаського академічного театру ляльок, наукове шоу для маленьких розумників, паперове шоу та шоу мильних бульбашок, захопливі майстер-класи.

Ритмам танцю всіх охочих вчив Дмитро Дігусар, А музичний сюрприз у вигляді улюблених хітів спеціально для гостей фестивалю підготувала співачка TAYANNA.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x