Два автомобілі з підробленими номерами виявили на Черкащині

Два автомобілі з підробленими номерами виявили на Черкащині

Ще два автомобіля з підробленими документами виявили працівники поліції Черкаської області. За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від УПД ГУ НП у Черкаській області.

За минулу добу під час відпрацювання Чорнобаївського, Золотоніського та Канівського районів працівники поліції виявили трьох водіїв, які керували автомобілями в стані алкогольного сп’яніння та дві іномарки з підробленими реєстраційними документами.

Так, працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Opel Vectra» під керуванням 30-річного жителя Черкаського району. При перевірці документів на транспортний засіб по базах даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

Цього ж дня у смт. Чорнобай співробітники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Polo» під керуванням 26-річного місцевого жителя. При перевірці документів на транспортний засіб звірці ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованих базах даних, було встановлено, що кузов автомобіля вварено кустарним способом та свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x