Із вівторка на Черкащині прогнозують дощі, грози та град

Із вівторка на Черкащині прогнозують дощі, грози та град

Останні дні травня вселили дуже великі надії. Потужна хвиля середземноморського тепла захлеснула Черкащину і стовпчики термометрів впевнено перетнули позначку +25º, а середньодобові +19..+20º відповідали найспекотнішому періоду літа. Про це інформують у Черкаському гідрометцентрі.

 

Із 29 травня нова порція арктичного холоду «змусила знову дістати теплі речі», оскільки середньодобові температури знизилися до квітневих +12..+13º. На жаль, надходження холоду продовжується, до того ж арктичне повітря не поспішає залишати наш регіон.

 

У вівторок – четвер атмосферні фронти активного, добре насиченого вологою циклону з півдня зумовлять на Черкащині дощі, місцями значні, подекуди можливі грози та град. Дискомфорту додаватиме рвучкий вітер 15−20 м/с. Температура вночі +5..+10º, вдень +14..+19º. Тому, виходячи з дому, не забудьте парасольку.

 

У п’ятницю − суботу під впливом Скандинавського антициклону дощі візьмуть перерву. Хмарність зменшиться, сонця побільшає. Температура підвищиться: вночі +7..+12º, вдень +18..+23º.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x