Працівникам заправки на Канівщині нагадали правила безпеки

Працівникам заправки на Канівщині нагадали правила безпеки

14 лютого інспекторський склад Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області провів профілактичні бесіди із працівниками автозаправної станції ТОВ «Новагаз», що в місті Канів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час спілкування рятувальники нагадали співробітникам АЗС основні правила пожежної безпеки як на робочому місці, так і вдома. Також роз’яснили правила користування первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасниками, та обговорили дії на випадок виникнення пожежі на автозаправній станції. Окрім того, фахівці Служби порятунку звернули увагу працівників на правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

«Варто запам’ятати їхні характерні ознаки, якщо предмети є незнайомими або незвичними для цієї обстановки чи території одразу повідомити за номерами телефонів «101» та «102», – розповів начальник Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області Богдан Диченко.

Наприкінці зустрічі рятувальники вручили працівникам АЗС листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x