Черкащанин змагатиметься у складі збірної на «Іграх Воїнів»

Черкащанин змагатиметься у складі збірної на «Іграх Воїнів»

40 військовослужбовців та ветеранів представлятимуть Україну на Warrior Games (Іграх воїнів) 2021 в Орландо (США). До складу національної збірної потрапив черкащанин Артем Лукашук. Про це інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Ігри Воїнів – це міжнародний мульти-спортивний захід для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, травми чи захворювання під час виконання службових обов’язків.

У змаганнях братимуть участь команди з восьми країн світу: США, України, Австралії, Канади, Великобританії, Данії, Нідерландів та Грузії. Українська збірна цьогоріч  уперше долучилася до заходу.

У липні-серпні для спортсменів проведуть два навчально-тренувальні збори відповідно до видів спорту. Старт міжнародних змагань відбудеться 12-22 вересня 2021 року.

Для участі в Національному відборі до збірної надійшло 260 заявок від воїнів з різних регіонів. Так, 229 учасників особисто взяли участь в змаганнях, з 11-ти адаптивних видів спорту, що тривали на п’яти локаціях протягом двох днів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x