Військовослужбовці долучилися до тренінгу-семінару «Кар’єрний ріст»

Військовослужбовці долучилися до тренінгу-семінару «Кар’єрний ріст»

Тренінг-семінар «Кар’єрний ріст» відбувся в Черкасах у межах проєкту Міжнародного фонду соціальної адаптації «Норвегія-Україна».

Військовослужбовці та члени їхніх сімей, що беруть участь у курсі з підприємництва, мали змогу обговорити питання вибудовування кар’єри разом із проректором з адміністрування, кандидатом технічних наук Східноєвропейського університету, а також депутатом Черкаської обласної ради Віталієм Ковалем у форматі нетипового діалогу.

Заняття тривало у два етапи: перший стосувався основних концепцій кар’єрного росту, на другому дискутували щодо основних проблем із цього питання.

Віталій Коваль на основі хрестоматійних положень та з власного досвіду розповів про шляхи досягнень і можливості в кар’єрі, аби учасники курсу обдумали ризики й пріоритети у власній справі.

– Під час дискусії разом зі слухачами тренінгу змогли обговорити можливість використання деяких онлайн-додатків. Це, зокрема, і системи підтримки рішень, і системи, що дозволяють побудувати карти пам’яті для правильного налагодження роботи, – розповів Віталій Коваль.

За словами лектора, учасники курсу мають достатню мотивацію: хочуть не лише реалізовувати власні підприємницькі ідеї, а й отримати можливості для кар’єрного росту.

– Мені й самому довелося згадати багато прикладів із власних поступів у кар’єрі, щоб на прикладах підтвердити викладену теорію. Видалася цікава дискусія. Такі заняття – це насамперед можливість для підприємців правильно вибудовувати свою поведінку, організовувати роботу: не лише свою власну, а й у команді та з керівництвом. Тільки комплексний вишкіл матиме значення для кар’єрного росту, – зазначив Віталій Коваль.

Читайте також: Учасники курсу з підприємництва відвідали сонячну електростанцію

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x