У лісгоспах Черкащини підвищують рівень охорони праці

У лісгоспах Черкащини підвищують рівень охорони праці

Згідно спільного наказу Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства та Управління Держпраці у Черкаській області у лютому ц.р. у держлісгоспах області проводяться інформаційно-роз`яснювальні семінари з охорони праці. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Семінари проводять заступник начальника обласного управління Микола Рижков, завідувач сектору використання лісосировинних ресурсів та охорони праці Павло Сидорук, від Управління Держпраці у Черкаській області – начальник відділу по нагляду в АПК та СКС Анатолій Карпенко, начальник відділу по нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв\’язку Андрій Сінько. Участь також беруть головні інженери лісгоспів, спеціалісти з охорони праці, районні спеціалісти Управління Держпраці у Черкаській області по місцю розташування підприємств.

Мета цих заходів – підвищення рівня знань з охорони праці та техніки безпеки у працівників низової ланки лісогосподарських підприємств (майстрів лісу, механіків автотранспортних цехів, майстрів лісозаготівель та лісорубів 6 розряду). Крім того, на семінарах працівників лісгоспів ознайомлюють з нормативно-правовими документами з охорони праці, які набули чинності протягом останнього часу.

Основні питання, на які звертається увага, – забезпечення та дотримання безпечних вимог праці, вчасне проведення інструктажів з охорони праці та інші вимоги, які унеможливлюють травматизм на виробництві.

Станом на сьогодні інформаційно-роз`яснювальні семінари вже проведено в Золотоніському, Канівському, Кам`янському, Корсунь-Шевченківському, Лисянському та Чигиринському лісгоспах. До кінця місяця вищезазначені заходи будуть проведені у решті державних лісогосподарських підприємствах Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x