Житель Золотоніщини пограбував юнака, хворого на ДЦП

Житель Золотоніщини пограбував юнака, хворого на ДЦП

Чоловік підійшов до хлопця, штовхнув його у груди та відібрав мобільний телефон. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Золотоніської поліції звернулась мешканка одного із сіл району та повідомила, що в її 17-річного сина, який хворіє на ДЦП, невідомий відібрав мобільний телефон.

Поліцейським, які прибули на місце події, хлопець розповів, що коли він йшов додому, то до нього підійшов невідомий, який штовхнув його у груди. Коли той впав, кривдник з кишені його куртки витягнув мобільний телефон, та пішов у невідомому напрямку.

Працівники поліції показали потерпілому фотокартки раніше судимих осіб, на одному із яких хлопець упізнав свого кривдника. Ним виявився36-річний раніше судимий за аналогічні злочини односелець потерпілого.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Мобільний телефон потерпілого вилучено. Зловмисник зізнався у вчиненому. Слідчим відділом Золотоніської поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За пограбування односельчанина зловмиснику загрожує до чотирьох років в`язниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x