У черкаському ювелірному магазині спіймали крадія

У черкаському ювелірному магазині спіймали крадія

Раніше судимий чоловік намагався викрасти з магазину золотий ланцюжок вартістю понад 10 тисяч гривень. Його затримано, речовий доказ вилучено і відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку золотого ланцюжка з одного із магазинів Черкас. На місці події працівники поліції з’ясували, що в приміщенні були відвідувачі, з якими працювала продавчиня. Жінка побачила, що в магазин зайшов невідомий, протягнув руку за прилавок, відчинив шафу, де лежали золоті вироби, і схопив ланцюжок.

Жінка почала кричати та кликати на допомогу. Її крики почув охоронець магазину, який і допоміг спіймати зловмисника, коли той намагався вийти з магазину з викраденим товаром. Ним виявився неодноразово раніше судимий за крадіжки 31-річний житель Черкас. Його доставили до Черкаського відділу поліції для дачі показів. Свої дії він пояснив безгрошів’ям та тим, що тільки в такий спосіб може заробляти кошти.

Викрадений золотий ланцюжок та відеозапис з камер спостереження вилучено. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) та частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x