Голова ОДА перевіряв, як на Золотоніщині впроваджувають медичні новації

Голова ОДА перевіряв, як на Золотоніщині впроваджувають медичні новації

Золотоніщина показує приклад решті, як треба розвивати галузь охорони здоров’я. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час робочої наради в центральній районній лікарні. Із керівництвом району він обговорив подальший план дій. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській ОДА.

Нині в лікарні тривають ремонті роботи. Зокрема, в діагностичному відділенні, а також екстреної медичної допомоги і трансфузіології. Оновлюють і вестибюль закладу. Тут буде повноцінна рецепція з електронною чергою, такою ж книгою скарг і пропозицій, інформаційним таблом і терміналом. У районі реалізують перший етап пілотного проекту із впровадження інформаційних технологій в установах охорони здоров’я.

– Золотоніщина першою підтримала нашу ініціативу щодо реформування медичної галузі, – зауважує очільник області Юрій Ткаченко. – Для початку фахівці із громадської організації «Рух реформ», яких ми запросили, комплексно проаналізували систему охорони здоров’я району. На основі цього, після обговорень, була розроблена програма розвитку галузі. Ремонт у лікарні – це лише один із заходів. Нині район задає тон решті. Тут налагоджена конструктивна взаємодія між РДА, районною та міською радами, є підтримка народного депутата, обраного по цьому округу. Ми ж зі свого боку теж завжди підтримуємо всі розвиткові проекти.

Нагадаємо, на Черкащині діє програма інформатизації сфери охорони здоров’я області на 2015 – 2020 роки. Першопрохідцем у запровадженні автоматизованої системи супроводу пацієнтів став обласний кардіоцентр. Нині цю практику поширюють на інші медичні заклади, зокрема і в Черкасах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x