«Азот» не згоден на експертизу за пропозицією «Черкасиводоканалу»

«Азот» не згоден на експертизу за пропозицією «Черкасиводоканалу»

Продовження підготовчого засідання у справі за позовом ПрАТ «Азот» до КП «Черкасиводоканал» відбулося 7 червня в приміщенні Господарського суду Черкаської області.

На минулому засіданні, що відбулося 13 травня, суд оголосив перерву в розгляді справи, оскільки представники «Водоканалу» подали два клопотання – про необхідність проведення інженеро-технічної експертизи та надання ПрАТ «Азот» відповідей на важливі для справи запитання. Тож позивач мав час на ознайомлення з документами.

На сьогоднішньому підготовчому засіданні суддя Микола Дорошенко повідомив, що на вимогу адвокатів КП «Черкасиводоканал» та після зобов’язання суду ПрАТ «Азот» надав відповіді на важливі для справи запитання у формі заяви свідка і доказів, підписані технічним директором товариства.

Крім того, до суду надійшла заява від «Азоту» про заперечення проведення експертизи. У цих документах подано, зокрема, і контрпропозицію позивача щодо інженеро-технічного дослідження.

Захисниця з боку КП «Черкасиводоканал» Марина Василенко заявила, що підприємство досі не отримало процесуальних документів, оскільки представники «Азоту» подали їх запізно. Через те адвокатка попросила час для ознайомлення з отриманими документами.

– Документи, що стосуються призначення експертизи, потребують детального вивчення, адже вона має суттєве значення для цього спору. Тому ми попросили додатковий час, щоб підготувати обґрунтовану відповідь у межах правового поля на їхнє заперечення. Крім того, отримали й відповідь на важливі питання справи, до чого позивача зобов’язав суд. Маємо з ними ознайомитися, можливо, в листі «Азот» знову ухилився від відповідей або ж не надав її всебічно – наші опоненти люблять так робити…, – сказала Марина Василенко.

Представниця в суді з боку ПрАТ «Азот» Дар’я Леонічева завила, що невдовзі спливає термін підготовчих засідань, проте суддя не погодився порушити право відповідача. Тож за клопотанням КП «Черкасиводоканал» підготовче засідання продовжено ще на 30 днів, наступне призначене на 10:30 18 червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x