У санаторії «Руська Поляна» влаштували свято для дітей

У санаторії «Руська Поляна» влаштували свято для дітей

Уже традиційно до Міжнародного дня захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ у санаторії «Руська Поляна» влаштовують різноманітні квести, флешмоби, талант-шоу. Цьогорічне свято запам’яталося вихованцям приїздом іноземних гостей із США та Франції, благодійників, спонсорів.
Працівники санаторію підготували насичену програму, створили дружню атмосферу, подарували незабутні враження та безліч позитивних емоцій для своїх вихованців.

 

 

Кожна дитина не залишилась без уваги – отримала пакунок солодощів (цукерки, фрукти та сухофрукти). А для цікавого та змістовного дозвілля, здорового способу життя – спортивний інвентар та тенісний стіл.

Завдяки спільними зусиллями держави, громадських організацій, благодійників у санаторії створені комфортні умови проживання та оздоровлення, забезпечені безоплатними ліками, що надає можливість відпочивати в одному з кращих санаторіїв України.

 

 

Маючи потужну лікувальну базу, вихованці санаторію отримують сучасне обстеження на новітньому медичному обладнанні. Цьогоріч санаторій вводить в експлуатацію новий цифровий рентгенологічний апарат KRDС-02-ALFA (Josef Betschart AG, Швейцарія). Офіційне відкриття рентгенкабінету відбудеться згодом за участі іноземних членів Ротарі-клубів.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x